image
 |  0 21 Липня 2020 | 08:32

Скандальна «Слуга народу» Третьякова виступає за легалізацію проституції та одностатевих шлюбів

Народний депутат від «Слуги народу», голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявила, що виступає за легалізацію секс-індустрії і одностатевих шлюбів.

Про це повідомляє «Громадське».

Вона підкреслила, що є «прихильницею легалізації в Україні всього, що можливо».

"Секс-індустрія – це одна з найстаріших, як кажуть, професій. Вона є, була і буде. А ті, хто її організовують, так звані сутенери, працюють в « чорній» частині спектру економіки. Вони отримують прибутки і не платять податки", – сказала вона. 

На її думку, зі сфери надання інтимних послуг потрібно прибрати явища аморального характеру (приниження, елементи торгівлі людьми).

"Коли є ліцензія і коли це цивілізовано, це можна контролювати", – сказала Третьякова. 

З приводу ЛГБТ-спільноти нардеп повідомила, що прайди, які влаштовують в Україні, приймаються до уваги депутатським корпусом, також це активно обговорюють в її фракції. Вона також додала, що бачить у майбутньому можливість реєстрації в Україні одностатевих шлюбів, але «це буде важкий шлях». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тих, хто ігноруватиме наказ МОЗ про ІФА-скринінг серед лікарів, чекатимуть великі штрафи, – ЦГЗ

"Я вважаю, що перед тим, як приймати чи не приймати такі закони, потрібні дуже потужні громадські дискусії, а також потрібен матеріал, який би в ЗМІ висвітлював, що відбувається з цими людьми, скільки таких людей, у яких нетрадиційна орієнтація", – уточила парламентарка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата в 32-25 тисяч для депутата - це занадто мало, - «слуга народу» Третьякова

Третьякова відповіла, що бачить у майбутньому можливість реєстрації в Україні одностатевих шлюбів, але «це буде важкий шлях».

Водночас щодо відмітки в українському паспорті «інша стать» депутатка зазначила, що держава зараз до цього не готова, бо не готова нормативна база, а для цього потрібно ухвалити відповідні закони.

«Для цього треба зрозуміти, що їх там декілька цих статей і яких… Коли ми чіпаємо цю тему, це наші основні права людини, які перебувають на животному рівні (йдеться про живіт — ред.), бо це моє право, як себе відчувати: бути жінкою чи бути чоловіком, чи бути жінкою, яка там змінила щось. Це моє тіло, воно є моєю власністю», — пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді зареєстрували проєкт щодо гендерної ідеології та збереження традиційних сімейних цінностей

Нагадаємо, після «дітей низької якості» Третьякова заявила, що родичі зниклих безвісти на Донбасі українців користуються своїм положенням заради грошей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити