image
 |  335 25 Листопада 2023 | 18:18

Маневицьку селищну організацію ветеранів війни і праці очолив новий керівник

Відбулося засідання Маневицької селищної організації ветеранів війни й праці за участі селищного голови Олександра Гаврилюка.

Про це повідомили на сайті громади.

На порядку денному розглядали питання про складання повноважень голови ветеранської громадської організації Дмитра Фальковського та обрання нового керівника. Дмитро Лукич подякував усім присутнім за спільну багаторічну діяльність та виявив бажання піти на заслужений відпочинок.

До присутніх звернувся Олександр Гаврилюк, який наголосив на необхідності обрання нового голови ветеранської організації для її подальшої безперебійної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська обласна рада обмежила Волинську ОВА у використанні бюджетних коштів

Після обговорення у залі, учасники зборів запропонували кандидатуру Олександра Шостака голову первинної ветеранської організації Чарторийського старостинського округу, учасника бойових дій, ветерана війни в Афганістані. Члени зібрання одноголосно підтримали запропоновану кандидатуру.

«Дякую Дмитру Фальковському за послідовну та наполегливу працю, за людяність, професіоналізм та відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків. Бажаю міцного здоров’я, оптимізму й плідного довголіття», – сказав очільник громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити