image
 |  2 15 Квітня 2019 | 14:29

Мангера залишили на посаді

Голову Херсонської ОДА Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, суд не відсторонив від роботи.

Прокурори клопотали про відсторонення виконання обов'язків чиновника на 2 місяці, - пише "Уніан".

Судове засідання досі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського тренера довічно дискваліфікують через участь у договірних матчах

Прокурори, обґрунтовуючи своє клопотання, зазначили, що ще не опитали всіх свідків, які працюють в облраді, тому Мангер може на них впливати. Адвокати запевняють, що Мангер не може впливати на будь-кого в облраді. Він лише проводить засідання депутатів обласної ради та підписує ухвалені рішення, і безпосереднього впливу на депутатів як керівник не має. Захисники додали, що майже всіх депутатів обласної ради вже допитали.

На запитання судді Наталі Притули, кого саме з облради ще не допитали, прокурори відповіли, що не можуть сказати, кого конкретно. Зрештою суддя своїм рішенням не задовольнила клопотання прокурорів, зауваживши, що вони можуть подати апеляцію впродовж 5 днів. Прокурори відмовились коментувати, чи будуть подавати апеляцію на відмову у відстороненні Мангера.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити