image
 |  7 24 Серпня 2021 | 12:21

Марш та молитва за Героїв: у Луцьку розпочали відзначення Дня незалежності (ФОТО)

В обласному центрі Волині розпочали святкувати 30-ту річницю незалежності України. Центральними вулицями міста пройшов марш захисників України, а невдовзі лучани поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України».

У святкових заходах взяли участь духовенство, представники міської та обласної влади, військові та містяни, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Стартував марш захисників України від меморіального комплексу «Вічна Слава». Впродовж ходи проспектом Василя Мойсея та вулицею Винниченка оркестр грав патріотичні пісні, а лучани, які спостерігали за маршем з балконів, вигукували гасло «Слава Україні», чуючи у відповідь «Героям Слава»!

Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» військові капелани Волині на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом помолилися за душі полеглих Героїв, які віддали свої життя, захищаючи Україну.

Владика наголосив, що позаду нього не просто фотостенд, а загиблі воїни, які споглядають у вічі. Вони передали нам найдорогоцінніше, що у них було, – своє життя, яке вони віддали за нашу Україну.

«Шануємо їх у наших молитвах», – закликав митрополит Луцький та Волинський, попросивши присутніх вшанувати Героїв, поклавши квіти до пам’ятного фотостенду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду у Луцьку скасували деякі святкові заходи до Дня Незалежності. Які саме?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити