image
 |  2 4 Лютого 2018 | 17:49

Маск планує заселити Марс генномодифікованими людьми

Володар багатомільярдного статку, засновник компанії SpaceX Ілон Маск оголосив, що спорядить експедицію на Марс вже в найближчі сім-вісім років. Однак для життя на Червоній планеті сучасні люди не годяться. Сусідку Землі, на думку колишнього члена президентської ради США, зможуть колонізувати тільки генномодифіковані homo sapiens. Пише Сегодня


З дитинства майбутній мільярдер захоплювався фантастикою і зачитувався романами Айзека Азімова. І тепер Маск впевнений, що людство приречене на загибель, оскільки Блакитна планета знаходиться у великій небезпеці. Тому людям вже нині потрібно активно освоювати Всесвіт, а почати можна з Марса. Перший політ колишній радник президента Трампа намітив на 2024-2025 роки.


У перспективі він хоче заснувати на Червоній планеті місто-мільйонник. Однак на другому етапі Маску знадобляться жителі для цього мегаполісу. Стати марсіанами зможуть тільки люди, здатні витримувати низькі температури і радіаційні опромінення. Повідомляється, що компанії мільярдера вже приступили до досліджень в цій сфері.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити