image
 |  4 3 Серпня 2018 | 06:18

Масове отруєння шаурмою: кількість постраждалих зросла до 83 (ВІДЕО)

Кількість отруєних від вживання шаурми в Києві зросла до 83 осіб. Серед отруєних – 12 дітей.
Про це повідомляє "ТСН" із посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби.
"Станом на сьогодні зареєстровано 83 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію, в тому числі 12 випадків серед дітей. У результаті проведення перевірок інспекторами Держпродспоживслужби встановлено, що жоден суб’єкт господарювання, з діяльністю якого пов’язують масове отруєння, немає необхідних документів. Наразі ці МАФи зачинені", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від «швидкої їжі» – до «швидкої Насті»: 70 киян отруїлися шаурмою
"У шістьох районах міста проведено рейдові перевірки таких об’єктів щодо дотримання ними санітарно законодавства та законодавства з безпечності харчових продуктів. Станом на 02.08.2018 року інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві спільно з представниками Національної поліції України у зв’язку з виявленими порушеннями під час проведення перевірок припинили діяльність низки МАФів із реалізації вуличної їжі, обладнання та сировина вилучені", - підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, днями у Києві люди масово отруїлися шаурмою. Постраждалі поскаржилися, що купували фастфуд на Броварському проспекті. Спочатку постраждалих від отруєння було 16, згодом їхня кількість зросла та перевалила за півсотню. Люди отруїлися фастфудом у чотирьох різних точках Києва: біля станцій метро "Дарниця", "Лісова", на Поштовій площі та на Оболоні. Держпродспоживслужба виявила, що всі ці торгові точки належать одному власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо діагноз п’ятьох людей, які отруїлися на волинському весіллі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити