image
 |  2 21 Квітня 2020 | 12:34

Масштаби корупції в команді Зеленського вражають: депутат Лерос оприлюднив нові докази

Нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос, який раніше опублікував “плівки Єрмака”, заявив у НАБУ про “безпрецедентну корупцію” в Державній податковій службі.

Відповідний пост Лерос опублікував у Facebook, - пише U-News.

Нардеп заявив, що до нього в руки потрапив звіт, який нібито “розкриває факти організованої топ-корупції”, виявлення яких “коштувало міністрові його посади”.

За словами Лероса, звіт доводить, що протягом останніх місяців у Державній податковій службі діє “програма”, спрямована на ухиляння бізнесменів від сплати податків.

“ЗГІДНО ЗІ ЗВІТОМ, З ЧЕРВНЯ В ДЕРЖАВНІЙ ПОДАТКОВІЙ СЛУЖБІ ВВЕДЕНО В ДІЮ ТАК ЗВАНУ “ПРОГРАМУ”, СУТЬ ЯКОЇ ПОЛЯГАЄ В ОРГАНІЗОВАНІЙ ТОП-ЧИНОВНИКАМИ СИСТЕМІ УХИЛЕННЯ ВІД СПЛАТИ ПДВ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ ЗА ВІДКАТИ. […] ВСЬОГО ЗА 8 МІСЯЦІВ СУМАРНІ ВТРАТИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ МОГЛИ СТАНОВИТИ 25,5 МЛРД ГРН ЗГІДНО З ЦИМ ДОКУМЕНТОМ”, — НАПИСАВ ЛЕРОС.

Як приклад, він навів частину звіту, де йдеться про дохід угруповання в 42 млн та 87 млн ​​грн за липень 2019 по Львівській та Донецькій областях відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підпис Єрмака в Мінську і тотальний розпродаж посад – ланки одного ланцюжка, – «слуга народу» Лерос

«Слуга» Лерос заявив в НАБУ про топ-корупцію в податковій // 17 фото

Нардеп повідомив, що працівники податкової системи підтвердили йому правдивість фактів, викладених у звіті. У зв’язку з цим він звернувся до Національного антикорупційного бюро. 

“Я НАПИСАВ ЗАЯВУ В НАБУ ТА СПОДІВАЮСЯ НА РЕТЕЛЬНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ, ТОМУ ЩО МАСШТАБ КОРУПЦІЇ, ЗАЗНАЧЕНОЇ В ЗВІТІ, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИЙ. […] Я ПРОШУ ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ ДАТИ ОЦІНКУ ЦИМ ФАКТАМ, В ЗВІТІ ВКАЗАНІ КОНКРЕТНІ ФІРМИ І НАВЕДЕНІ ДЕТАЛЬНІ ПРИКЛАДИ ІЗ ЗАЗНАЧЕННЯМ ПРОВОДОК ПО ФІКТИВНИМИ ОПЕРАЦІЯМИ”, — ЗАЗНАЧИВ ЛЕРОС. 

Підбиваючи підсумки, нардеп заявив, що голова Офісу Президента України Андрій Єрмак “коштує Україні дуже дорого”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки для України будуть жахливі: економіст про рік президентства Зеленського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити