image
 |  0 21 Квітня 2020 | 10:39

Наслідки для України будуть жахливі: економіст про рік президентства Зеленського

Від Зеленського українці чекали, що він вирішить проблеми з корупцією, приведе нових людей до влади. Натомість отримали малокомпетентну не дуже освічену людину в оточенні корупціонерів і негідників. Президент сам їх і покликав.

Про це повідомляє «Gazeta.ua».

До кінця року матимемо потужну соціально-економічну кризу, розповів журналу «Країна» економіст Борис Кушнірук.

«Найбільшою помилкою Зеленського є те, що він пішов у владу. В людини немає усвідомлення, що перш ніж чимось займатися потрібно вчитися, набувати досвіду. Ніхто ж не ставить робити операцію людину без освіти та практики. Так само ніхто не погодиться некомпетентну людину посадити за штурвал літака. Але чомусь всі абсолютно переконані, що можна поставити людину без досвіду керувати країною. Є поняття соціальних східців, а є поняття соціального ліфту. Зеленський потрапив у ліфт. Злетів угору не маючи ні знань, ні досвіду», - говорить Борис Кушнірук.
«Добре, якщо втримаємо території, обійдемося без великих людських втрат. Невідомо, як вийдемо з карантину, в якому стані буде економіка восени, враховуючи інтереси Коломойського і груп, що грають проти України», - додав економіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдруге стати президентом Зеленському не світить, – політолог

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити