image
 |  34 4 Січня 2023 | 23:31

Матушка, яка родом з Волині, знову засвітилася на російському телеканалі з українськими піснями (ФОТО)

Уродженка Волині матушка Валентина Корнієнко вдруге стала учасницею ток-шоу на російському телебаченні.

Зі своїм чоловіком-священником у студії вона заспівала пісню українською мовою і ностальгувала за українськими традиціями, - пише ВСН.

Цей випуск транслювали якраз у той день, коли Україну піддали черговій ракетній атаці з боку Росії.

Нагадаємо, уродженка Камінь-Каширського району Валентина Корнієнко, яка виїхала до Росії, торік «засвітилась» на російському ток-шоу. Там вона розповіла про українське коріння і про те, що в Україні залишилась її родина, у тому числі її матір, яка мала великий вплив на жінку у плані релігійності. А ще зі сльозами на очах Корнієнко розповідала, що не може зараз приїхати до рідних, та це не заважає їй збирати пожертви з прихожан, у тому числі й в українській валюті.

Валентину Корнієнко запросили до студії удруге на запис новорічного випуску. Цього разу вона приїхала з чоловіком – отцем Олександром. Вони дуетом заспівали українською мовою «Пісню про рушник».

А надодачу матушка подарувала ведучому горнятко з кутею, «як в Україні, як вчили варити бабуся і прабабуся». Запис ефіру передачі транслювали 31 грудня, коли Росія вчергове обстрілювала Україну ракетами, тоді чимало цивільних об’єктів зазнали руйнувань і загинули люди.

До слова, у студії теж був актор українського походження Юрій Батурін (родом з Кіровоградщини) , який ностальгійно розповідав, як його бабуся в Україні варила кутю. Варто зазначити, що він відверто підтримує російську агресію і з 24 лютого 2022 року не спілкується з родичами, які мешкають на території України, вони ж, своєю чергою, Батуріна називають зрадником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матушка, яка засвітилася на російському телеканалі, просить пожертв у своїх земляків з Волині (ФОТО)

Наприкінці випуску матушка Валентина з батюшкою заспівали українську колядку «Нова радість стала» і побажали російському ведучому Андрієві Малахову: «Ой ти, царю, небесний владарю, даруй літа щасливії цьому дому господарю». 

Нагадаємо, Валентина Корнієнко народилась в Україні, в селі Оленине на Волині у 1981 році. Спершу навчалася в філії Почаївської духовної семінарії, а згодом вступила до Чернівецького православного богословського інституту. Під час навчання познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, згодом вийшла заміж та переїхала на Луганщину. У 2016 році разом із родиною поїхала жити на Росію (у Сибір, в Тюменську область), де проживає й досі.

Народилась жінка у багатодітній родині: має двох сестер та трьох братів. Усі вони також пов’язали своє життя з релігією. Як розповіла сама жінка в одному з інтерв’ю російським ЗМІ, два її брати стали священниками, а сестри – регентам у церковних хорах. Вони проповідують віру в різних куточках України. Торік її рідний брат помер на окупованій території у Запорізькій області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити