image
 |  16 2 Лютого 2023 | 09:54

Майже рік повномасштабної війни: російськомовний співак з Луцька співає мовою окупанта (ВІДЕО)

Російськомовний співак з Луцька Діма Монатик продовжує співати російською на благодійних концертах.

Відео-обурення опублікували у тікток-акаунті Bezodnya.music.

Монатик продовжує популяризувати мову окупанта навіть після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Відтак, на концерті в Києві, який відбувся 31 січня, Дмитро заспівав пісню, яку написав російською.

«На 11 місяць війни він продовжує співати російською мовою, чим толерує російському світу в нашій країні. Йому не заважає те, що він виступає під синьо-жовтими стягами на цих концертах, те, що діти виходять з ним на сцену. Він, по суті, навчає дітей, що під час війни з країною-агресором нормально співати російськомовні пісні. Якісь подвійні стандарти у нас виходять», – йдеться у відео.

Слід зазначити, що у соцмережах люди часто обурювалися російськомовним пісням Монатика, адже він продовжує не лише виконувати пісні мовою окупанта, але й писати нові. Не соромлячись, викидає свої виступи російською у соцмережі та ніяк не реагує на відкриту критику користувачів.

Дуже хотілося б почути, чим керується Дмитро, коли виконує «Укралі наши жизні..», пригнічуючи цим українськомовний контент та й національність в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак з Луцька в період повномасштабної війни продовжує співати російською

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити