image
 |  14 6 Травня 2020 | 21:04

Медикам не доплатили, а голова Волинської ОДА викидає гроші на бігборди (ДОКУМЕНТ)

Під час карантину голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко орендував 10 бігбордів у Луцьку, щоб привітати волинян із Великоднем.

Рекламні площі посадовець орендував за власний рахунок, повідомили на запит Центру журналістських розслідувань «Сила правди» в апараті облдержадміністрації.

19 квітня, на Великдень, «Сила правди» зафіксувала у місті кілька бігбордів із зображенням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, тож надіслали запит, аби дізнатися скільки рекламних площ замовлено для таких цілей, скільки вони коштували та чи витрачалися на це бюджетні кошти.

У відповіді за підписом керівника апарату ОДА Юрія Судакова повідомили, що для привітання голови орендовано 10 рекламних площ на вулицях Конякіна, Ковельській, Кравчука, Набережній, Львівській, Дубнівській, Соборності, Івана Франка. Сам посадовець за три дні оренди (з 18.04 до 20.04) і заплатив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У березні лише 62 волинських медиків отримали доплату до зарплати

Аби дізнатися у скільки могло обійтися таке привітання Юрію Погуляйку, «Сила правди» звернулася до підприємця, директора рекламного агентства «PrintingLutsk» Павла Цапюка.

«Загалом ринкова вартість поклейки щита 300-500 гривень, друк плаката 350-500 гривень», – каже Павло Цапюк.

Виходячи з таких тарифів, поклейка та друк десяти плакатів за ринковими цінами, не враховуючи оренду самої площі, голові облдержадміністрації могли обійтися від 6,5 до 10 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинської ОДА під час пандемії коронавірусу обрав тактику «залягання на дно»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити