image
 |  0 15 Січня 2021 | 12:55

У Луцьку попрощалися з військовим «Легіону Свободи» Тарасом Мельником (ФОТО)

У Луцьку попрощалися з волинським Героєм московсько-української війни членом «Легіону Свободи» Тарасом Мельником з позивним «Шах».

Про це написав на сторінці у facebook депутат обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик

"Непоправна втрата... Сьогодні, 15 січня, провели в останню путь нашого бойового побратима, Героя московсько-української війни, бійця «Легіону Свободи», члена Горохівської районної організації ВО «Свобода» Тараса Мельника (друга «Шаха»).

З червня 2015 року по серпень 2016 року Тарас «Шах» жертовно воював проти російських окупантів у складі 24-ї та 53-ї бригад у чині капітана. Нещадно бив московських окупантів, отримав бойові поранення, став інвалідом війни. Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. Зрештою, війна таки забрала життя молодого чоловіка. У серпні йому виповнилося 44 роки. У Героя залишилися дружина та син.

Поховали Тараса Мельника («Шаха») на міському кладовищі обласного центру Волині. Окрім рідних і близьких, провести Героя в останню земну путь та вшанувати його пам'ять з'їхалися АТОвці з його рідної Мар'янівки, депутати Волинської обласної, Луцької міської і районної та Горохівської міської рад від ВО «Свобода», ветерани Волинського «Легіону Свободи».

Щирі співчуття рідним і близьким, усім, хто знав нашого побратима. Вічна пам‘ять Герою!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали стан затонулого порому у волинському селі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити