image
 |  4 21 Лютого 2021 | 19:38

Медики розкрили лікувальну властивість перцю чилі

Корейські вчені виявили лікувальні властивості перцю чилі. Виявилося, що він знижує ризик хвороб серцево-судинної системи.

До такого висновку спеціалісти прийшли, провівши відповідне дослідження. Повнолітні учасники дослідження вживали перець чилі протягом 4-12 тижнів, пише nature.com.

Як виявилося, речовина, що входить до складу даного продукту, знижує ризик виникнення метаболічного синдрому – комплексу порушень обміну речовин, який провокує розвиток захворювань серцево-судинної системи і цукрового діабету II типу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кpаса й спокуса: довгонога волинська волейболістка Людмила Осачук вразила своїми формами (ФОТО)

Рослина здатна знижувати кількість "поганого" холестерину в крові. Крім того, воно має яскраво виражений антиоксидантний ефект.

Експеримент також показав, що перець чилі нормалізує рівень цукру в організмі за рахунок зменшення запального процесу. Однак, як відзначили вчені, щоб підтвердити це корисна властивість, необхідно провести ще ряд досліджень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити