image
 |  5 14 Травня 2021 | 20:20

Медведчук відрікся від старшого брата: його вдова розповіла подробиці (ВІДЕО)

Підозрюваний у державній зраді народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук відрікся від свого старшого брата по матері Володимира Гулька.

Про це в ефірі телеканалу "1+1" розповіла вдова Гулька, який помер у 2006 році, Ліна. Вона живе в селищі Шабо Одеської області, - інформує OBOZREVATEL.

За словами жінки, Медведчук не спілкувався з ними, ніколи не допомагав фінансово, хоча багато в чому зобов'язаний братові.

"Коли мій чоловік побачив по телебаченню, коли Медведчук подарував священикам 10 "мерседесів" чорних... І ще там було багато різного, що він допомагає і тому, і тому, і тому. А він сидить і плаче: "Дивись, два племінника – у мене син і дочка. А він навіть не знає, що вони існують", – зазначила вдова.

Вона стверджує, що завдяки її чоловікові молодші брати Віктор і Сергій змогли здобути освіту.

"Він прийшов з армії – Віктору та Сергію було десь по років дев'ять. Він виховав і вивчив дітей і дав їм освіту. На його гроші діти були вивчені. Мати не працювала. Вітчим мого чоловіка теж був інвалід – він не працював. Була одна людина – старший брат, який утримував всю сім'ю", – згадує Ліна Гулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив Медведчука під домашній арешт (ВІДЕО)

Медведчук нібито ігнорував всі їх спроби відновити спілкування, навіть тоді, коли Володимир був при смерті. Жінка запевняє, що мова йшла навіть не про гроші, а тільки про сімейні стосунки.

"Мій чоловік кожну хвилину хотів його бачити. Він навіть у Києві ходив, оббивав пороги. Він навіть був у Верховній Раді, наскільки можна було туди пройти. Він завжди домагався його побачити. Я дзвонила в Адміністрацію президента Кучми тоді – мені гарно відповідали, але Медведчук не йшов на спілкування. Я дзвонила і казала, що брат при смерті – "Мені не потрібні ваші гроші! Передайте йому, що брат вмирає". Помер без нього. Я стояла на колінах і просила його: "Прости Віктора, прости!" Але мій чоловік сказав наступне: "Медведчук піде по трупах, щоб домогтися влади", – підкреслила вона.

За словами вдови, він відмовився від брата, тому що мама переписала на нього їхню маленьку хатку, тому що він утримував господарство і дітей.

Жінка досі стоїть в черзі на житло, хоча житлових фондів вже давно немає.

"Медведчук з Кучмою тоді робили приватизацію. Собі заводи, а нам – гаражі. У мене гараж був – просто стіни. Це ми з дітьми зробили собі житло. І за документами він у мене гараж так і значиться", – підсумувала Гулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не в Росії? Медведчук сказав, де знаходиться його подільник Козак

Як повідомляв OBOZREVATEL, у 1973 році 19-річному Віктору Медведчуку світило 2 роки за гратами за побиття 15-річного підлітка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити