image
 |  5 15 Листопада 2021 | 12:52

Меморандум з Волинською ОДА не вартий паперу, на якому він підписаний, - депутат Луцької міськради

Меморандум з Волинською ОДА щодо руху приміського транспорту вулицями Луцька, не вартий паперу, на якому він підписаний.

Про це під час позачергової сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода, депутат Микола Федік.

"Меморандум з Волинською ОДА щодо курсування приміського транспорту вулицями Луцька не вартує паперу, на якому він був підписаний. Мене дивує такий легковажний підхід керівництва ОДА до серйозних документів. Має бути відповідальність. А тут складається враження, що це папір, підписаний десь у підворітті чи дворі на лавочці невідомо ким. Хоча домовленості укладені між Волинською ОДА та Луцькою міськрадою. Такий підхід до роботи ніяк не годиться. Є голова адміністрації, призначений Зеленським. Можливо фракцію "Слуг народу" відправити до голови ОДА. Чи раднкиів. Щоб пояснили йому ситуацію у Луцьку з пасажирськими перевезеннями. Це подвійні стандарти. Ми цього допускати не можемо", - зауважив у виступі депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьку вже найближчим часом можуть передати у власність дитячу залізницю

Його колега по фракції Михайло Щур додав, що існує варіант залучення до вирішення проблеми управління "Укртрансбезпеки".

При затвердженні паспорту маршруту має бути погодження з органом місцевого самоврядування щодо зупинок. Контроль за цим здійснює управління "Укртрансбезпеки". Тому пропоную провести перевірку яким чином відбувається посадка пасажирів на зупинках, які не погоджено з міським виконкомом. Повірте, що штрафні санкції дуже швидко вплинуть на свідомість перевізника".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити