image
 |  0 17 Травня 2020 | 15:08

«Він перекреслив усе»: розповіли, як футболіст з Луцька проміняв Україну на Росію

Перша ракетка України Сергій Стаховський розповів про дружбу з екс-капітаном збірної України, а нині асистентом головного тренера в петербурзькому «Зеніті» Анатолієм Тимощуком.

«У мене подвійні стандарти щодо цієї ситуації. У мене є персональні стосунки з цим. Він не дає інтерв'ю українським ЗМІ з однієї причини - його тут з'їдять і відразу запитають про Росію. Пише sport.ua.

У Петербурзі він не грав з початку конфлікту. Для мене є невелика різниця в цьому плані між роботою тренером і гравцем. Це дещо пом'якшує ситуацію, але не робить великої різниці. Перейти від гравця до тренера у футболі не так просто.

Йому не пропонували роботу в «Динамо» і ми не знаємо, чи пропонували в «Шахтарі». Коли ти тренер, це інша ситуація, ніж коли ти футболіст. Ми ж знаємо, що Селезньов поїхав в Росію, хоча у нього були інші пропозиції, але за менші гроші. Тоді можна сказати - він поїхав годувати сім'ю.

Мені важко судити Тимощука, бо він мій друг. Ми багато спілкуємося, іноді разом відпочиваємо. Я людина, у мене є емоції, важко його Хейта. Мені не подобається, що він там. Я не прихильник цього, але що я можу зробити? Просто кажу: «Чувак, це твоє життя і твій вибір».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «КАМАЗ» у дружини, «BMW» 730 у чоловіка: що в декларації звичайного волинського лісника

Тимощук - легенда українського футболу. Він перекреслив усе це цим переходом, зробив свій вибір. В Україні його не сприймають позитивно, це ті наслідки, які він несе за свій вибір. Йому з цим треба буде жити. Очолити збірну - без шансів, працювати в Україні з цим - дуже важко.

Коли дізнався, що він їде туди, відразу запитав: «А нафіга?» Він сказав, що пропозицій немає. В інші клуби не запрошували. Треба розуміти, що у нього є певні особисті проблеми. Якщо він був би в нормальних відносинах з сім'єю, то йому це було б не потрібно. Щоб ми розуміли, в Німеччині закон трошки інший. Я не впевнений, що у нього залишилося багато грошей, щоб він міг спокійно сидіти і говорити, що все в порядку », - сказав Стаховський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити