image
 |  29 15 Травня 2020 | 23:28

«КАМАЗ» у дружини, «BMW» 730 у чоловіка: що в декларації звичайного волинського лісника

«КАМАЗ» та нерухомість на дружину та власне «BMW» 730, що в декларації головного лісничого ДП «Поліське лісове господарство» Анатолія Іщика.

Сьогодні, ми розповідмо, що задекларував за 2019 рік екс-очільник ДП «Ківерцівське ЛГ» Анатолій Іщик, за часів якого відбувалась так звана «реконструкція» у Воротневі.

Нині Іщик Анатолій Андрійович працює головним лісничим Державного підприємства «Поліське лісове господарство». У минулому році він за основним місцем роботи отримав 184 597 гривень.

Трішки більше за чоловіка заробила дружина Алла Іщик працюючи у відділі освіти Маневицької районної державної адміністрації – 198 564 гривень. Яку нині очолює екс-голова Маневицької РАД Андрій Линдюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліс для вибраних: як на Волині голови ОДА роздають державні ліси під приватні забаганки

Також Анатолій Іщик отримав у минулому році 2 тисячі 500 гривень благодійної допомоги від профспілкової організації ДП «Поліське лісове господарство» та з місця роботи 1 297 гривень, як додаткове благо.

«Під матрацом» у лісника 5 тисяч євро готікою, а в його дружини - 8 тисяч доларів. На банкіських рахунках у жінки 270 гривень.

Інші суми на рахунках у Анатолія Іщика та його дружини приховані, так сказати не для широкого загалу.

Нерухомість дружити

Вся нерухомість лісника зареєструвана на дружину Аллу Іщик, а це: земельна ділянка площею 9 соток у смт. Маневичі, її вартість – невідома та будинок у Маневичах, площею 198 квадраних метрів, дата набуття права 19 вересня 2019 року, вартість на час набуття – не відома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватний котедж у «Воротневі» збудований без відповідних дозволів

Щодо транспорту, то лише легковик «BMW» 730 належить Анатолію Іщуку, який він придбав у жовтні 2006 року, а от автомобіль «КАМАЗ», 1986 року випуску, придбаного у 2008 році разом із причіпом вже зареєстровано на дружину Аллу Іщик.

Як бачимо, сім’я звичайних українських лісників, має у своєму господарстві вантажівку «КАМАЗ», певно придбали для власних потреб, щоб дрова з лісу до хати возити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідами наших публікацій: прокуратура поновила справу щодо залякування журналістів у заказнику «Воротнів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити