image
 |  2 11 Квітня 2022 | 18:22

Мер французького міста відвідав Володимир і запропонував допомогу

Володимир відвідав мер французького міста Ла-Гаренн-Коломб Філіп Жювен.

Про це інформує сайт громади.

Як повідомив міський голова Ігор Пальонка – основною метою переговорів стало налагодження партнерської співпраці між двома містами в галузі медицини, спорту та інфраструктури. “Сьогодні захисники нашої громади, які зазнали серйозних поранень, часто потребують лікування за кордоном”, – наголосив очільник громади. Філіп Жювен, який є також завідувачем відділення невідкладної допомоги у одній з клінік Парижа, готовий надавати потрібну допомогу як військовим, так і цивільним з України.

Закордонні гості поцікавилися кількістю жителів у нашій громаді, вимушених переселенців, які зупинились у Володимирі та чергами на кордоні у перші дні війни. Представники делегації відвідали КП «Володимир-Волинське ТМО» , де були позитивно вражені облаштуванням та підготовкою лікарні на випадок ракетних ударів. Оглянули підвальні приміщення та декілька поверхів лікарні, а також поспілкувались із керівництвом ТМО щодо трансплантології, відділення діалізу та можливого обміну досвідом між лікарями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити