image
 |  4 22 Серпня 2023 | 14:48

Мер Ківерець Ковальчук їздив за кермом без водійських прав (ФОТО, ВІДЕО)

На мера Ківерців Олександра Ковальчука поліція склала протокол за водіння без прав.

Про це повідомив Сергій Рижков у facebook, - пише ВолиньUA.

Допис подаємо без змін...

"Поліція складає адмінпротокол за керування транспортним засобом міським головою Ківерцівської громади без посвідчення водія за моїм викликом. Після перевірці в базі поліції.... посвідчення не існує. А тепер подробиці.

В 2021 році пан Ковальчук робить ДТП на службовому авто Рено Логан, находячись в нетверезому стані. Посвідчення водія суд не вилучає.

2022 рік зупинений Патрульна поліція Волинської області за керування авто без посвідчення водія. Рішення суду штраф. 2023 рік на блокпості зупинений Поліція і було встановлено що водій пан Ковальчук керує повторно без посвідчення водія і на АВТО З НОМЕРНИМИ знаками які не відповідають транспортному засобу .

Рішення суду апеляційного не лишати водія посвідчення водія на 5 років (як по закону має бути ) а просто штраф 40000 бо.... Не можно лишити посвідчення водія такого водія ,який не отримував такого ПОСВІДЧЕННЯ! P.S По авто. Авто міський голова тоді розбив в алкогольному стані і найшов тихенько ,,донора,, і далі їздив. Але пару днів тому пересів на новенький Рено Колеус...який надали місцевій лікарні. Але це вже друга життєва історія. Стадіон так стадіон", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ківерцівська міськрада отримала від лікарні кросовер за понад мільйон гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити