image
 |  4 22 Грудня 2018 | 15:39

Мер Ковеля пов'язав на руку червону нитку, яка відлякує злих духів

Ковельський міський голова прив’язав на удачу до ремінця свого годинника червону нитку.

Про це пише Район. Ковель.

Фотознімок мера міста Олега Кіндера із талісманом на руці опубліковано на офіційному сайті Ковельської міської ради. Разом із Олегом Олексійовичем стоять секретар ради Віра Федосюк та його заступник з гуманітарних питань Ігор Пропоків.

У багатьох культурах і релігіях червоній нитці приписують потужну силу. Цей символ з античних часів вважався оберегом, який захищає від негативної енергії і відлякує злих духів у самих різних народів – слов’ян, індусів і т.д. 

Пояснення досить просте: вовняна нитка позитивно впливає на здоров’я, зокрема, покращує кровообіг людини. Одягнувши її на зап’ястя, ми прискорюємо загоєння ран, подряпин, а також позбавляємо себе від різних запалень і болю в сухожиллях. 

Вся справа в тому, що шерсть – це відоме джерело статичної електрики. Наука підтверджує теорію про те, що шерсть покращує кровообіг, торкаючись шкірного покриву людини. 

Особливу роль червона нитка грає в містичному вченні під назвою Каббала, інтерес до якого різко зріс на початку 21 століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одні ножиці на двох: Савченко не поділився стрічкою із Кіндером

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити