image
 |  2 25 Листопада 2021 | 18:04

Мер Луцька розповів про основні плани на 2022 рік

У наступному році в Луцьку планують завершити реконструкцію проспекту Волі, розпочати роботи в парку 900-річчя, відремонтувати площу Ринок та влаштувати 2 сквери.

Про це міський голова Ігор Поліщук сказав у інтерв'ю Волинським новинам.

Мер зауважив, що наступного року реверсна дотація для Луцька складатиме вже 111 мільйонів, але щонайменше на 40% планується збільшити бюджет розвитку за рахунок нових джерел наповнення.

"Основна сума спрямована буде на ремонт доріг, дворів, прибудинкових територій. Ми маємо завершити ремонт Дубнівської від перехрестя з Карпенка-Карого до Київського майдану. Плануємо завершити реконструкцію проспекту Волі, розпочати роботи в парку 900-річчя, облаштувати два сквери, відремонтувати площу Ринок, вулицю Драгоманова, облаштувати великий стадіон на території 24-ї школи, продовжити програму з будівництва полів з поліуретановим покриттям. Продовжимо рекультивацію і будівництво додаткової черги полігону в Брищі, щоб було куди вивозити сміття. Продовжимо закупівлю тролейбусів, збудуємо ще один урбан-парк", - зазначив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник нардепа з Волині Валерія Стернійчука ріже ліс та погрожує журналістам (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити