image
 |  18 30 Листопада 2021 | 18:18

Мерія Камінь-Каширського викрила місце розміщення кризової кімнати

За крок до відкриття: мер Камінь-Каширська від «Слуги народу» Віктор Пась, так спішив пропіаритися над освоєнням бюджетних коштів, які передбачили на створення кризових кімнат, що видав їх місце розташування.

Відповідну новину мерія опублікувала на своєму офіційному сайті.

В громаді з травня відкрили «Денний центр». В бюджеті області заклали 537 911 тисяч гривень на ремонтні роботи, з яких вже потратили 421 тисячу гривень і лишилось 116 тисяч, які передбачені на облаштування центру. Звітуються в мерії. Фото мера з офіційного сайду додаємо.

Ремонтні роботи проінспектував «слуга народу» мер Віктор Пась. Все як годиться, зробив декілька фото на фоні «євро-ремонту». Зі світлин видно, що в одній кімнаті замінили радіатори для опалення, в іншій лишили ті що й були. Все перебуває в робочому процесі, тільки мало зрозуміло, яка площа кризової кімнати і взагалі, яка їх кількість. І на що витратили 421 тисячу гривень? На заміну вікон і штукатурку стін. До слова, в Луцьку вже відкрили кризову кімнату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» замінив мера-корупціонера волинського містечка та відразу встановив собі премії

Із тексту прес служби мера стає ясно, що буде працювати в кризовій кімнаті психолог, що допомагатиме особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

І тут дивна позиція. Пресслужба Пася заявляє, що місце кризової кімнати не розголошується, але в іншому реченні вказують адресу де вона знаходиться. Для чого це робити? І що тепер, коли відомо адресу розташування – шукати нове місце під центр. Дивна і необдумана позиція мера. 

До слова, Притулок для постраждалих не розголошує інформацію про своє місцезнаходження й не має вивіски на приміщенні (будівлі, споруді), де розташований. Це важливо, бо постраждалі від насильства не шукатимуть притулку й послуг, якщо не матимуть впевненості, що це безпечна для них територія і що тут вони захищені. Постраждала особа, яка вирішила знайти прихисток у шелтері, письмово зобов’язується не розголошувати адресу закладу й імена осіб, які знаходять тут притулок. (детальніше Тут).

Нагадаємо, що на початку року Волиньрада спрямувала 2 мільйона гривень на створення і фінансування центрів для жертв домашньої тиранії. У Луцьку вже відкрили такий центр. Планують ще зробити в Луківській селищній громаді, Турійській селищній громаді та Камінь-Каширській міській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати знову преміювали очільника Камінь-Каширської ОТГ

 Хвилинка марнославства від "слуг народу". Наче власноруч ремонт робили.

 Процес ремонту, який за словами мера Віктора Пася, завершать в середині грудня.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити