image
 |  11 15 Червня 2021 | 12:54

Мешканці кількох мікрорайонів Луцька скаржилися на неприємний запах

Мешканці Центру, Привокзального та Завокзального району, Вишкова, вулиць Ковельська та Новочерчицька, а також жителі сіл Липляни, Жидичин, Зміїнець у травні нарікали на поширення неприємного запаху.

Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

Як повідомила директорка департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп’як, у травні значно збільшилась кількість дзвінків, що стосувалися проблем екології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька чистять мережі зливової каналізації (ФОТО)

З 10 травня мешканці мікрорайону Вересневе скаржились на викиди чорного диму з котельні Цукрового заводу. Загалом, з цього приводу у травні отримали 58 повідомлень.

"Ще 88 звернень були пов’язані з поширенням у місті неприємного запаху в Привокзальному та Завокзальному районах, в Центральній частині міста, на Вишкові, в районах вул. Ковельської, Новочерчицької. Також про таку проблему повідомляли мешканці сіл: Липляни, Жидичин, Зміїнець. Отримана інформація опрацьовується".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити