image
 |  2 15 Липня 2019 | 09:14

Мешканці луцької багатоповерхівки третій день без холодної воли

Мешканці будинку № 1, що на вулиці Черняховського в Луцьку, третю добу без холодної води через пожежу, яку в п’ятницю, 12 липня, вчинили в підвалі будинку безпритульні.

Попри те, що пожежа трапилася ще в п’ятницю, 12 липня, станом на вечір неділі, 14 липня, мешканці досі залишаються без холодної води, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Роботи з відновлення водопостачання пообіцяли розпочати в понеділок, а скільки часу вони триватимуть поки невідомо.

Як пояснила диспетчерка ЖПК № 2, яке обслуговує будинок, ремонт не розпочали відразу, адже це аварійний випадок, було багато диму, стався прорив і підвал затопило. Окрім того, внаслідок пожежі згоріли вісім метрів поліпропіленової труби, а, за словами працівниці ЖКП № 2, потрібного матеріалу для заміни відразу не знайшлося.

Водночас увечері 14 липня в будинку припинили і постачання гарячої води.

Своєю чергою, на скарги лучан у диспетчерській запропонували звернутися до керівництва, зокрема головного інженера, який вийде на роботу зранку в понеділок.

Відзначимо, що безхатьки вже давно облюбували підвали будинку, адже мають вільний до нього доступ – на входах навіть немає замків, які мало би розмістити для збереження всіх комунікацій те ж ЖКП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в озері купались люди та спорожнялись коні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити