image
 |  5 18 Листопада 2019 | 18:49

Мешканці міста на Волині скаржаться на «співочу благодійність» (ФОТО)

Уже не вперше в Ковель приїздять з доброчинною метою представники благодійного фонду «Спарта», які збирають кошти на лікування дітей, співаючи у центрі міста. Проте, не всім до вподоби така співоча благодійність. Чимало ковельчан скаржаться, адже співаки використовують підсилювачі звуку. Тож мешканці прилеглих будинків потерпають від такої діяльності: надто гучні співи лунають з 9 ранку до 20 вечора. 

Про це інформують у спільноті Ковель онлайн.

Найгірше те, що допомагаючи одним, вони шкодять іншим. І у досить грубій формі відповідають місцевим жителям, які неодноразово просили трохи знизити гучність. Бо у будинках, що поряд, проживають літні люди, сім'ї з дітьми та хворі громадяни, яким заважають такі співи. Одній з жінок “благодійники” відповіли, що їм байдуже на стан її сина, якого щойно привезли з лікарні після операції. Схоже, що байдуже їм на усіх. Головне, що гроші співчутливі ковельчани кидають у скриньку.

Читайте також: Неподалік Луцька злодії винесли у сейфі «шалену» суму грошей

І заборонити такі заходи місцева влада не може. Адже законодавством це дозволено. Саме на Закон “Про благодійну діяльність та благодійні організації” і посилаються приїжджі добродії. Міська влада зверталась до поліції для забезпечення громадського порядку та спокою у зв'язку із надходженням численних скарг. Профілактичні бесіди з благодійниками місцева поліція та представники влади проводили не раз. У їх присутності співаки роблять гучність меншою, а за кілька хвилин, коли патрульні від'їхали, пісні знову лунають на всю потужність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити