image
 |  5 3 Вересня 2022 | 21:39

Мешканці Володимира звозять до контейнерів гілля та бур'ян (ФОТО)

Днями інспектори КП «Полігон» працювали на вулицях міста. Чимало порушень правил благоустрою інспектори комунального підприємства зафіксували на вулиці Устилузькій, а саме біля сміттєвих контейнерів, що встановлені неподалік будинку №100.

Про це інформує Комунальне підприємство «Полігон».

Зокрема, володимирчани і далі продовжують нехтувати правилами поводження з твердими побутовими відходами.

Відтак можна зробити кілька висновків:

▪️сміття пакується неправильно;

▪️до смітників викидають будівельне та великогабаритне сміття, гілля;

▪️біля смітників насипом складується зілля, відходи садівництва та городництва;

▪️смітники перевантаженні відходами, які зносять мешканці прилеглих до Устилузької вулиць, що раз в тиждень користуються послугами безконтейнерного збору сміття на своїх вуличках.

Інспектори КП «Полігон» провели кілька бесід з володимирчанами, винесли попередження містянам, які нехтують правилами благоустрою та недотримуються правил поводження з ТПВ.

Мешканцям прилеглих вулиць вкотре наголосили, що для їх зручності на підприємстві розробили маршрут безконтейнерного збору сміття, це коли раз в тиждень трактор комунального підприємства їздить вулицями міста і збирає сміття. Відтак, слід користуватися цією послугою, а не у визначений день виставляти маленький пакетик зі сміттям, а на наступний день везти 10 тачок зілля/гілля/бадилля до сміттєвих контейнерів, які встановлені на одній з центральних вулиць міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити