image
 |  0 13 Січня 2021 | 13:23

Мешканців Нововолинська закликають сказати «Ні!» підвищенню тарифів для населення

Нововолинська міська організація ВО «Свобода» закликає мешканців міста не мовчати і сказати рішуче «Ні!» новому підвищенню тарифів на газ, електроенергію, а також тарифу на воду та водовідведення у шахтарському місті.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Нововолинської міської організації ВО «Свобода», голова фракції націоналістів у міській раді Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада скликає позачергову сесію, аби не допустити підвищення тарифів для населення

«Уряд Зеленського-Шмигаля на догоду олігархам в черговий раз «накручує» українцям необгрунтовані ціни на газ та електроенергію, змушуючи зубожілий народ викладати останні копійки за новими тарифами. Це викликає протестні акції проти нових тарифів по всій Україні. А місцева влада Нововолинська, замість того, аби стати на захист простих людей, фактично стала на такий самий шлях, намагаючись змусити мешканців міста платити більше. Саме нова міська виконавча влада, т.зв. «команда Гузя», вже зробила нововолинцям «подарунок» на новорічно-різдвяні свята у вигляді суттєвого збільшення тарифу на воду та водовідведення. Зробили це без належного громадського обговорення, не врахувавши думки пересічних мешканців міста.

Нововолинська міська організація ВО «Свобода» висловлює категоричну незгоду з такими підходами. Ми не мовчатимемо! Закликаємо мешканців міста прийти до міської ради, щоб висловити свою незгоду з підвищенням тарифів на газ, електроенергію, а також черговим підвищенням місцевою владою у Нововолинську тарифів на воду. Ми маємо змусити міську владу почути нас!» – заявив у коментарі «ВолиньUA» Андрій Бадзюнь.

Відтак, нововолинців закликають 15 січня о 14:00 годині прийти під стіни міської ради і висловити своє ставлення до нового підвищення тарифів для населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський є посередником між олігархами та працює на задоволення їх апетитів, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити