image
 |  0 2 Грудня 2021 | 08:21

У приміщенні луцького РАЦСу запрацювала філія ЦНАПу: які послуги надають? (ВІДЕО)

Відділення ЦНАПу відкрили у приміщенні палацу урочистих подій Луцька 1 грудня. У ньому працює чотири адміністратори, які надають послуги та консультації лучанам.

Про це Суспільному розповів адміністратор філі ЦНАПу Олег Абанін.

Філія Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку розпочинає роботу з 8 години ранку. Робочий день тут триває до 17:00, з перервою на обід. У перший день роботи адміністративні послуги тут отримала пів сотні людей.

Тут можна отримати всі послуги, що надають у центральній філії ЦНАПу, крім видачі закордонного паспорта, виготовлення ID-картки та видачі водійського посвідчення, — каже адміністратор Олег Абанін. З його слів, з перших хвилин роботи філії в приміщенні РАЦСу, почали приходити відвідувачі.

Адміністратор Олеся Штик займається питаннями соціальної політики та реєстрації місця проживання. Розповідає, що сьогодні було вже прийнято декілька документів, зокрема, вклейка фото, виписка померлої особи та оформлено послугу "Є-малятко". З її слів, за послугами звертаються мешканці 40-го та 33-го мікрорайонів обласного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянину відрізали світло: сім'я — без тепла та газу

Лучанка Наталія Демидович прийшла до філії луцького ЦНАПУ оформити довідку про смерть мами. Каже: у центрі надання адмінпослуг на Лесі Українки була черга, тому приїхала сюди. За пів години жінка отримала свідоцтво про смерть та виписку.

Нині у філії готують до запуску термінал, де відвідувачі зможуть брати талони для запису в чергу. До кінця року в Луцьку відкриють ще одне відділення ЦНАПу по вулиці Ковельській, 53, - сказала керівниця департаменту центру надання адмінпослуг Лариса Карп’як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинської ОДА Погуляйко передав лісникам 121 гектар землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити