image
 |  7 19 Січня 2023 | 18:43

Ми ніколи не ділили військові частини за регіональним чи іншим принципом, - волонтер з Луцька

Ми ніколи не ділили і не ділимо військові частини за регіональним чи іншим принципом: з тими ми співпрацюємо. а іншими нехай опікуються інші організації.

Про це у інтерв'ю заявила волонтер, очільниця ГО "Яворина-Волинь" Руслана Вознюк.

Волонтер розповіла про основні принципи роботи, яку сповідує її команда.

"Ми ніколи не ділили військові частини за регіональним чи іншим принципом: з тими ми співпрацюємо. а іншими нехай опікуються інші організації. Наведу приклад. Коли ми їздили на благодійний ярмарок у Польщу в місто Плоцьк, довелося поспілкуватися з волонтерами з Івано-Франківська. Вони сказали, що допомагають виключно військовим частинами з свого регіону. Я відповіла, що ми приїхали з Волині, але збираємо допомогу для усіх солдат, які воюють з російськими загарбниками, незалежно від місця походження військової частини. Адже усі роблять одну справу. Тому коли до нас надходить прохання, ми його виконуємо. Не питаємо: звідки ви, хлопці, звідки ваша частина? Якщо задавати такі питання, то немає чого займатися волонтерством".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для українців війна з росією - це війна з абсолютним злом, - очільниця "Яворина-Волинь"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити