image
 |  0 26 Листопада 2019 | 09:33

«Ми разом проводили мітинги в підтримку Партії регіонів»: Царьов похвалив Сивоху через ініціативи по Донбасу

У своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк показав фрагмент відео, де екс-регіонал Олег Царьов, який втік до Росії, похвалив скандального радника секретаря РНБО Сергія Сивоху за його ініціативи по деокупації Донбасу.

Як інформує інтернети-ресурс Марік, окрім цього, зрадник України згадав їх спільну агітаційну діяльність на підтримку екс-президента України Віктора Януковича і його партії.

«Якщо сказати, які надії на зустріч в «нормандському форматі», я вважаю, що це крок вперед. Все, що зараз відбувається: і міст, який відновлюють, і заява нашого колишнього колеги. Дуже добре його пам’ятаю по мітингах, які ми разом проводили в підтримку Партії регіонів – Сивохо. Немає сумнівів в тому, що він виходець з Донбасу і намагається зробити все, щоб полегшити становище людей, які там знаходяться “, – сказав він.

Нагадаємо, раніше Сивохо заявив, що головна комунікація з жителями нині окупованих районів відбувається тоді, коли вони приїжджають на підконтрольні уряду території.

«Те, що вони побачать тут, ті емоції, посили – буде відвезено туди. Це – недоврахований фактор комунікації. І, як завжди, традиційні способи – інтернет-спільноти, дасть Бог, з’явиться скоро телебачення, так як те, що там діється – жах. Вони не бачать українського телебачення… В той же час, іноді хочеться сказати: «І добре, що вони не бачать українського ТБ», – заявив Сивохо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нові обличчя»: Зеленський призначив начальником УСБУ Львівщини генерал-майора, який боровся проти Євромайдану

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити