image
 |  0 11 Січня 2020 | 15:09

Михаїл завітав із колядками до Волинської ОДА

З побажанням добра, здоров’я та радості до Волинської облдержадміністрації завітали колядники. Звучали колядки у холі головної адмінбудівлі краю від священослужителів та військовслужбовців, представників громадських організацій та територіальних об’єднаних громад 10 січня.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Слухали віншування та колядували голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, голова обласної ради Ірина Вахович і трудові колективи облдержадміністрації та обласної ради.

В адміністрації лунали колядки від духовенства Православної Церкви України на чолі із митрополитом Михаїлом, представників оркестру військової частини 1141 Національної гвардії України міста Луцьк, священослужителів Української Православної Церкви та представників громадської організації «Холмщина», Зимнівської об’єднаної територіальної громади та колективу «Лісова пісня» організації Українського товариства сліпих.

Читайте також: Уряд «слуг народу» вирішив не фінансувати надбавку за престижність праці вчителям

Митрополит Михаїл побажав усім працівникам місцевих органів влади здоров’я, фінансового благополуччя та миру всій Українській державі.

Секретар єпархії Української Православної Церкви протоієрей Миколай Бондарук побажав мудрості та терпіння у Новому році.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити