image
 |  0 22 Жовтня 2020 | 14:56

Мікрорайон Львівської заслуговує на таку ж увагу влади, як і інші мікрорайони, – Богдан Ільїн*

Мікрорайон вулиці Львівської заслуговує на увагу з боку влади міста.

Про це заявив кандидат у депутати Луцької міськради від ВО "Свобода" по 1-му виборчому округу Богдан Ільїн.

"Я мешкаю в мікрорайоні вулиці Львівської з самого народження. Тут мій дім, тут живе моя сім'я, сусіди та друзі. За ці роки не раз ловив себе на спостереженні, що ця частина міста обділена увагою чиновників. В той час як в інших мікрорайонах ремонтуються прибудинкові території, вулиці, Львівська та прилеглі до неї масиви залишаються ніби на перефирії. Непривабливий зовнішній вигляд тротуарів однієї з головних магістралей Луцька, жахливі дороги у приватному секторі, відсутність нормальної зливової каналізації. Це перелік можна продовжувати", - наголосив Богдан Ільїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» – єдина партія, яка не змінює своїм принципам, – Олександр Наумич

На думку кандидата у депутати Луцької міськради, місто має відмовитися від поділу районів за принципом основних і перефирійних.

"Кожен мешканець нашого міста, незалежно від того, живе він у багатоповерхівці, приватному будинку, в центрі чи на околиці, має відчувати турботу і увагу влади. Бо всі ми лучани, мешканці однієї громади. Моє завдання у міській раді - забезпечити цей принцип. І гідно представляти свій мікрорайон та округ, дбати про його розвиток та вирішення проблем".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити