image
 |  4 9 Липня 2022 | 23:01

Мікрорайон у Луцьку перетворився у собаколенд (ФОТО)

Мікрорайон ЛПЗ у Луцьку через велику кількість собак і засилля несанкціонованих тимчасових споруд у вигляді буд, встановлених місцевими жителями, перетворився у собаколенд.

Лучани, які мешкають у мікрорайоні ЛПЗ, постійно звертають увагу на зграї собак, які бродять районом. Ситуацію ускладнює наявність поруч притулку для тварин КП "Ласка".

Фактично біля кожного будинку у мікрорайоні живуть свої собаки, які час від часу збиваються у зграї. Окремі собаколюби встановили у мікрорайоні буди для тварин, не погоджені з муніципалами. Складається враження, що для частини громадян комфортне життя собак важить більше, ніж безпека людей.

Цікаво, що у випадку неприємних інцидентів, коли собаки нападають на людей, собаколюби різко відмежовуються від своїх "улюбленців". У випадку ж спроб навести лад на території та демонтувати незаконні споруди - чинять шалений опір. Таким чином, благородна справа турботи про тварин переходить розумні межі і приводить до порушення правил благоустрою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити