image
 |  0 9 Березня 2020 | 14:15

Мільйонний дохід: волинський лісгосп похизувався заробітками

Директор Прибузького лісового господарства Володимир Корецький взяв участь у засіданні сесії районної ради.

У порядку денному було питання «Про роботу лісогосподарських підприємств Любомльського району у 2019 році», де депутати почули відповіді від керівника лісгоспу. 

Отож, у ДП «Прибузький лісгосп» за минулий рік відновили 139 гектарів лісу, провели доглядів за лісовими культурами загальною площею 402 гектари.

Провели роботу із заготівлі лісового насіння сосни звичайної (47 кілограмів) і жолудів дуба звичайного (300 кілограмів).

За результатами 2019 року підприємство отримало 30,35 мільйона гривень чистого доходу. 10 мільйонів становить загальна сума річних податків, що сплачені підприємством за 2019 рік.

Читайте також: У луцькому під'їзді напали на чоловіка і забрали 50 тисяч доларів

За 2019 рік працівники підприємства виявили п'ять випадків незаконних рубок деревини. Сума збитків становить 20 тисяч гривень.

Також за минулий рік відремонтували 2,5 кілометри дороги лісогосподарського призначення Сокіл-Борове, та побудували рекреаційний пункт на базі Крушинецького лісництва «Вітерець».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити