image
 |  5 27 Вересня 2019 | 19:18

Міністр інфраструктури вважає недоцільним закриття залізничного сполучення з РФ

Владислав Криклій вважає, що такий крок лише створить додаткові перешкоди.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що не підтримує ідею свого попередника Володимира Омеляна про необхідність цілковито зупинити залізничне сполучення з Росією.

Про це він розповів в інтерв'ю "Економічній правді", пише ТСН.

Криклій навів приклад, що за 8 місяців 2019 року перевезено 7,7 млн тонн вантажів, які прямували транзитом і проїзна оплата становила 3,5 млрд гривень. Також він вважає, що блокування пасажирського сполучення лише створить дискомфорт для українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці виявили «зайвий» товар

Криклій задекларував мільйони у банках та готівкою. Декларація міністра інфраструктури

"Ви ж знаєте, що в пасажирських перевезеннях ці рейси — одні з небагатьох, які є прибутковими. Більше того, у нас небагато сполучення. Ми просто створимо, напевно, додаткові перешкоди для громадян, які все одно вимушені їздити туди з різних причин. Так вони будуть їздити через Білорусь", – зазначив міністр інфраструктури.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що Кабмін планує 

Аваков, МВФ, транзит російського газу та дедлайн роботи уряду. Головні тези першої пресконференції Гончарука

розділити "Укрзалізницю" на три частини та продати приватним інвесторам. Він впевнений, що УЗ потрібно розділити на три компанії і лише одну з них залишити в державній власності. Компанію планують розділити на три оператори - інфраструктурного, вантажного і пасажирського плюс виробничий блок. УЗ, тим часом, почала готуватися до цього і заявила, що до кінця 2019 року підготують 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити