image
 |  5 23 Серпня 2020 | 21:06

Мінськ: протестувальники підійшли до Палацу незалежності, Лукашенко прилетів з автоматом (ВІДЕО)

Протестувальники в Мінську прийшли до Палацу незалежності, в якому, за даними ЗМІ, перебував виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко. Однак пізніше виявилося, що він туди прилетів.

Джерела: NEXTA live, TUT.BY, Інтерфакс, білоруська служба Радіо Свобода, "БЕЛТА", "Пул первого", - пише "Українська правда".

Дослівно NEXTA live:

"Як повідомляють наші джерела, Лукашенко в ці хвилини перебуває у своєму палаці. Готується евакуація".

Деталі: Телеграм-канал повідомляє, що силовики повністю перекрили вулицю перед Палацом, при цьому до загородження наближається кілька десятків тисяч людей.

NEXTA закликає протестувальників не підходити до оточення і повернутися на площі Жовтневу та Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 тисяч людей вийшли на «Марш нової Білорусі». «Будуть мати справу не з міліцією, а з армією», - МО Білоpусі (ВІДЕО)

Як повідомляє TUT.BY, поруч із Палацом незалежності помітили військову техніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО прокоментували заяви Лукашенка про можливе застосування військ у Білорусі

Білоруські силові відомства перекрили проспект Переможців в районі Палацу незалежності. Кордон силовиків розтягнутий по всій ширині проспекту. Тут стоять штурмові комплекси "Рубіж", які були задіяні при розгоні акцій протесту 9-10 серпня.

Телеграм-канал "Пул першого" опублікував відео, як Лукашенко виходить із вертольота біля Палацу. На ньому надітий бронежилет, у руках – автомат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити