image
 |  2 2 Червня 2018 | 15:50

Мін'юст влаштував для дітей майстер-клас із приготування піци

Міністр юстиції Павло Петренко, депутат від БПП Ірина Луценко та начальник головного територіального управління юстиції в Києві Станіслав Куценко провели для дітей майстер-клас із приготування піци в одному зі столичних кафе.


Як повідомляє кореспондент Укрінформу, захід присвячений до Дня захисту дітей, що відзначається 1 червня.



За словами Куценка, участь в заході взяли 25 дітей співробітників органів юстиції, які прийшли разом зі своїми батьками.
Він додав, що майстер-клас є символічним і проходить в рамках кампанії "Чужих дітей не буває".
Читайте також: На Волині багатодітна родина поділилася таємницями виховання дітей
Як зазначила у свою чергу Луценко, "в Україні має бути більше 50 млн громадян. Тому в нас велика надія на наших дітей, а ще більша надія на наших батьків, яких ми разом з міністром Петренком намагаємося підтримати нашими законодавчими ініціативами".


На важливості дотримання прав дітей наголосив і Петренко.
"У ментальності багатьох людей, в тому числі працівників державних органів влади, не тільки в Україні, лишається стереотип, що діти не мають прав... І питання щодо захисту прав дитини кореспондується у спілкуванні з їхніми батьками. А насправді дитина - це самостійна людина, і вона має право бути захищеною і бути обізнаною", - наголосив Петренко.

Після цього учасники заходу за вказівками піцайоло Андрія виготовляли піци.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити