image
 |  7 26 Грудня 2019 | 17:01

«Міс Львів» на російському ТБ назвала українців «фашистами», а Крим російським

Переможниця конкурсу краси “Міс Львів-2018” Наталія Болюх взяла участь у телепрограмі на путінському “Першому каналі”, який фінансується з бюджету РФ.

Програма вийшла в ефір 23 грудня.

Російські пропагандисти відзняли цілу годинну програму про “травлю”, нібито організовану проти дівчини українськими націоналістами після того, як вона відвідала Москву.

У студії “Першого каналу” ведучі представили двох політологів, які начебто є “рупором України”. Ті заявили, що Болюх необхідно позбавити українського громадянства та вислати з України. Після цих заяв пропагандисти зробили висновок: “українські націоналісти репресують “Міс Львів” за візит до Москви”.

Сама Болюх у студії заявила, що нікому нічого не винна, не має ніякого стосунку до політики і може робити все, що хоче. Коли дівчину попросили відповісти, чий Крим, вона промовчала. Ведучі тим часом зробили низку заяв про “фашистів і нацистів” в Україні, які “вкрали” територію в РФ і віддали її американцям, а також про готовність “об’єднати країну” (маючи на увазі об’єднати Україну з РФ).

Болюх цього не заперечила, а у відповідь на коментарі одного із нібито проукраїнських “політологів” заявила, що “дотримується думки про те, що в Україні все ж більше адекватних людей”.

Читайте також: Назвали призові, які отримають українські спортсмени за Олімпіаду-2020

Також дівчина розповіла, начебто по прильоту до Львова якісь чоловіки чіплялися до неї в аеропорту, пропонуючи відіслати назад до Москви. Цими словами Болюх підтвердила “агресію” і “травлю”, які проти неї нібито розгорнули в Україні “фашисти та нацисти”. Згодом – повторила сказане начебто на детекторі брехні.

Раніше львів’янка Наталія Болюх засвітила у мережі свої стосунки з впливовим та заможним московським чиновником. Останній згодом зізнався у контактах із Володимиром Путіним, назвав українців “хохлами”, Крим – російським і пригрозив, що скоро “вся Україна буде російською”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нова “Міс Україна” демонстративно заявила, що не говоритиме українською.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити