image
 |  0 18 Лютого 2021 | 18:39

Міський комунальний заклад не може бути місцем для популяризації ЛГБТ, — Волинський «Сокіл»

Представник Волинського "Соколу" розкритикував ідею Центру національно-патріотичного виховання Луцька щодо так званої "дискусії" про історію, політичну діяльність та витоки ЛГБТ.

Свою позицію щодо цієї ситуації Максим Новицький висловив на сторінці  у facebook.

Допис подаємо без змін.

"Сьогодні ранок почався "нетрадиційно". Сьогодні ранок почався з м'яко кажучи шоку. В світі мало речей яким я міг би здивуватися, але Волинь прогриміла на всю Україну.

В Луцьку Центр національно-патріотичного виховання (цнпв) повісив афішу про дискусійно-історичний захід присвячений лгбт !! Лгбт ! Та ну .... Ви серйозно? Тобто комунальне підприємство котре покликане розробляти і втілювати програми з виховання луцької молоді, її інтелектуальне збагачення, розвиток, любові до країни та рідного міста буде дискутувати щодо сексуальної меншини котра хоче щось ще ніж один одного, котрим чогось бракує. Дискутувати на рахунок нової тоталітарної ідеології котру агресивно намагаються нав'язувати суспільству. Щось схоже відбувалося в ХХ столітті. Де дві конкуруючі ідеології поховали в концтаборах десятків мільйонів людей. А все ж починалося з дискусій, милих посмішок і закликів, що більшість повинна почути меншість. Почули! Мільйони в могилах...

Ідея створювати такі дискусії котрі взагалі ніяк не стосуються Луцька, патріотичного виховання молоді за рахунок бюджетних коштів міста котре й так має проблеми через епідемію, ніщо інше як абсурд і безглуздя. Можливо весело поговорити про педофілію і ґвалтівників? Вся ця лгбт двіжуха давно перетворилася в маргінальних столичних заробітчан. Котрі отримують кошти від різних іноземних фондів (фонди з відмивання грошей) і бюджетів інших країн. В Луцьку певно вони теж є... Але їх маргінальність немає вагомих важелів серед лучан. Багато і успішно я разом з друзями організовували заходи присвячені Героям України, видатним діячам, героїчним подіям та багато іншого в школах Луцька і всієї Волині. Однак жодного разу думки в голову не приходило про те, щоб влаштовувати дискусію про чиїсь сексуальні проблеми чи то потреби.

Я не знаю звідки ростуть ці лапи, але певно час їх підкоротити. Це не вкладається в голову! Сьогодні нам пропонують за рахунок міста лгбт, завтра "вождів", а там не загорами на не згодних чекатимуть тюрьми, підвали, розстріли, гулаг і газові камери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцька займеться пропагандою ЛГБТ?

Цікаво, що співорганізатори цієї дискусії ніби є організації національний альянс та пласт (що дуже сумно).

Прошу керівництво міста звернути увагу на абсурдність таких заходів котре абсолютно не вписується в програму патріотичного виховання та розвитку молоді.

P. S. Підсказка для патріотичних вихователів. Саме в цей час 25 лютого 150 років з дня народження Лесі Українки, а також день пам'яті Олени Теліги 21 лютого (розстріл)! На хвилиночку!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити