image
 |  0 18 Лютого 2021 | 09:52

Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцька займеться пропагандою ЛГБТ?

25 лютого у Центрі національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцька відбудеться обговорення історії, політичної діяльності та витоків ЛГБТ, а також легалізації одностатевих шлюбів.

Про це йдеться у пресрелізі закладу та на сторінці Центру в мережі Фейсбук.

У рамках так званої "дискусії" пропонується обговорити історію, політичну діяльність та витоки ЛГБТ. Також темою заходу стане аналіз ЛГБТ-руху, питання легалізації одностатевих шлюбів та вплив ЛГБТ активістів на сучасну культуру.

Нагадаємо, що Центр створено чотири роки тому у рамках програми національно-патріотичного виховання молоді.

«Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк» – комунальний заклад, основним напрямом роботи якого є формування гармонійно розвиненої особистості; виховання почуття патріотизму, духовності, національної свідомості; формування готовності до захисту Батьківщини; забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості; організація оздоровлення та змістовного дозвілля молоді.

Цікаво, яке з цих ключових завдань національно-патріотичного виховання молоді виконує даний захід? Може, виховання почуття патріотизму, духовності? Чи формування готовності до захисту Батьківщини?

І невже у воюючій країні на сьогодні це найактуальніше питання для молоді Волині?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фемінізм: очікування vs реальність

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити