image
 |  16 22 Травня 2023 | 22:31

Міськрада на Волині провела тендер на 15 мільйонів у вихідний день

У Ковелі відбувся тендер з пошуку підрядника на поточний ремонт вулиць в мікрорайоні Ковель-2 – Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева.

Про це повідомляється на сайті держзакупівель Prozorro, - пише Ковель медіа.

Закупівлею займається управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Тендерні пропозиції приймалися до 18 травня, а сам аукціон мав розпочатися у понеділок, 22 травня, об 11:21. Однак все відбулося у неробочі дні. Єдина пропозиція була подана у суботу, 20 травня, о 09:29, а розкриття її провели у неділю, 21 травня.

У тендерній закупівлі взяв участь суб’єкт господарювання з Луцька – ТОВ «Унідор Сервіс», яке належить колишньому міліціонеру Миколі Лисюку, який у 2004-2005 роках працював заступником начальника ДАІ у Волинській області, а в 2010-2011 – заступником начальника Управління МВС. Вже у 2012 році він заснував «Унідор Сервіс» і відтоді працює на дорожньому ринку. Підприємство вигравало тендери на аварійний ремонт дорожнього покриття та інші.

Очікувана вартість поточних ремонтів чотирьох вулиць, яку встановили чиновники мерії, – 15 млн 407 тис. гривень з місцевого бюджету. «Унідор Сервіс» запропонував свою «переможну» ціну – 14 млн 955 тис. грн (різниця – 452 тис. грн) і наразі очікує на рішення влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розпродають Звірівське мисливське господарство (ФОТО)

Термін виконання робіт – 30 вересня 2023 року.

Згідно з технічним завдання, ремонти включатимуть улаштування дорожніх корит із застосуванням автогрейдерів, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи зі щебню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, планування узбіч автогрейдером, перекладання горловин цегляних колодязів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити