image
 |  4 28 Грудня 2018 | 22:31

Місто загубилось у темряві: Пустовіт економить світло на вулицях Луцька (ФОТО)

Луцька міська влада економить електроенергію на автостанції №1, вулиці Кравчука та Завокзальному ринку.

Про це пише Петро Герасименко у соцмережі facebook.

"Це фото головних транспортних воріт Луцька та області - автостанції №1. Ліхтарів, які мали б освітлювати автостанцію, не видно. Вони загубилися у темряві. Важко зрозуміти, яку функцію виконують численні ліхтарні стовпи на території автостанції. Точно можна стверджувати, що вони не призначені для освітлення. Може, це специфічні малі архітектурні форми чи своєрідні пам'ятки архітектури місцевого значення. Або у місті настали часи раннього середньовіччя і про функцію ліхтарів забули як після падіння Римської імперії.

Думаю, в гостей міста та лучан, які прибувають на темну непривітну автостанцію, суттєво погіршується настрій і враження про Луцьк. На прилеглій до автостанції території Завокзального ринку і вулиці Кравчука ситуація не краща. Шкода, що у Луцьку забувають не лише про якісне освітлення вулиць, але й халатно ставляться до освітлення такого важливого транспортного інфраструктурного об'єкту", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити