image
 |  2 6 Жовтня 2021 | 21:36

Митрополит Луцький і Волинський почав листування з королівськими династіями Швеції та Англії

З нагоди підготовки до святкування 600-ліття з'їзду європейських монархів у Луцьку митрополит Луцький і Волинський Михаїл розпочав листування з королівськими династіями Швеції та Англії.

Про це він заявив під час засідання організаційного комітету з відзначення історичної події. Митрополит Луцький і Волинський ПЦУ Михаїл розповів, що розпочав спілкування з королівськими династіями Швеції та Англії.

 "Ми у формі листування спілкувалися з шведською королівською династією. Обговорювали можливість приїзду шведського короля у Луцьк. Думаю, це була б значна подія. У Луцьку працює завод з шведськими інвестиціями. Це додатковий привід, щоб монарх побував у нас. Також ми направили листа до англійської королеви. Отримали відповідь з Лондона. Звісно, що просто так відразу до Луцька ніхто не приїде. Але у листі йде мова про готовність продовжувати спілкування", - зазначив митрополит Михаїл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через аукціон продають Ковельську виховну колонію (ФОТО)

Він додав, що ця подія - шанс для Луцька отримати гроші і фінансування певних великих проєктів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити