image
 |  13 26 Липня 2020 | 22:47

Московити отримають ліцензію на вбивство наших Героїв, – Тягнибок про чергове «перемир‘я»

Щодо чергового «перемир‘я».

Найперше — з‘ясуємо, що по факту зміниться з півночі 27 липня.

БМП, протитанкові комплекси, снайперську зброю, по суті — все, чим можна відбиватися від ворожих атак — відведуть із позицій. Розвідку — заборонять. Протидію ДРГ — заборонять. Покращувати тактичні позиції — заборонять. Відповідати на обстріли московитів — фактично теж заборонять. На фронті з‘являться «контролери», простими словами — смотрящі, які жорстко реагуватимуть на будь-які спроби захисників України вберегтися від нападу путінських найманців. 

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Що в результаті означатиме виконання усіх цих вимог? Московити отримають ліцензію на вбивство наших Героїв.

Чи, може, хтось вірить у честь і людяність кремлівських військ? Після того, як вони повирізали кістки із тіла вбитого українського медика? Після того, як вони змусили нашого захисника чотири дні без води й допомоги вмирати на спеці у полі? Хтось іще вірить? Отож бо. Ми маємо справу з абсолютними покидьками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У трагічних подіях на фронті Офіс Зеленського звинувачує українських військових, а не агресора

То давайте нарешті скажемо чесно: усі ці «перемир‘я» не принесуть миру. Ніколи. Бо всі вони передбачені мінськими договорняками, які завдяки п’ятому й шостому президентам уже зробили нинішню війну довшою за так звану «вєлікую атєчєствєнную».

Що з цим робити? «Свобода» говорить уже шостий рік поспіль! Формат «Путін і його бізнес-партнери проти України», тобто нормандський формат за участі Франції і Німеччини, треба змінити на формат «Україна та її друзі проти Кремля» — тобто на будапештський формат за участі США та Великої Британії. Інакше справжнього вічного миру — миру на українських умовах — ми не досягнемо ніколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суть — не в паспорті посадовця, а в тому, кому він служить — народу чи власній кишені та олігархам, — Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити