image
 |  0 12 Квітня 2022 | 15:04

Московщина - гвалтівник, злодій і поганий пес в одній особі, - Олександр Сич

Московщина - гвалтівник, злодій і поганий пес в одній особі, яка не може змиритися з тим, що його жертва, здавалося б вже дощенту впокорена і принижена, повстала проти нього.

Таку думку висловив голова Івано-Франківської облради, заступник голови ВО "Свобода" Олександр Сич.

На думку націоналіста, сучасна московсько-українська війна має ірраціональний характер. В ній домінують глибинні корені національного єства, а не прагматичний розрахунок.

"Ця війна - боротьба не на життя, а на смерть гвалтівника і жертви, злодія і господаря, поганої породи пса і хазяїна.

І це розуміє кожен, хто має хоч елементарні знання з історії України. Московщина, як гвалтівник, злодій і поганий пес в одній особі не може змиритися з тим, що його жертва, здавалося б вже дощенту впокорена і принижена, повстала проти нього.

Україна, що сотні років у власній хаті була втолочена в брутальну наругу невдячним угро-фінським сусідом, якого цивілізувала, дарувала християнську віру і письмо, гостинно пустила до власної господи, знайшла в собі сили піднятися проти несправедливості і вже ніколи не погодиться на роль жертви.

Навіть до краю заюшені і знеможені, вони й в передсмертних корчах стискатимуть горло один одного. Навіть, якщо ця боротьба триватиме не вісім, а ще сотні років.

Вірю, що вселенська справедливість існує й Україна переможе у смертельному двобої жертви з гвалтівником, господаря зі злодієм, хазяїна з підібраним у болоті і виплеканим на свою голову псом поганої породи!

Бо наше національне єство глибинно лицарське і шляхетне!"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити