image
 |  5 25 Листопада 2018 | 20:50

Росіяни застосували зброю по кораблях України на Азові, є поранений

Проти корабля ВМС ЗС України під час виходу з Керченської протоки росіяни застосували зброю, є поранений.

Про це ввечері 25 листопада повідомив постійний представник президента України в АР Крим Борис Бабін, - пише "Українська правда".  

"На борту є поранений. Сили ВМС ЗСУ розгортають заходи допомоги. До того росіяни погрожували застосуванням зброї під час виходу кораблів ВМС з так окупованого ними ''територіального моря РФ'' біля Криму", - зазначив він.  
"Наразі збройні сили держави-агресора здійснюють захоплення катерів ВМС України", - додав згодом за кілька хвилин Бабін.

Як повідомлялося раніше, російські кораблі та катери розпочали переслідування корабельної групи Військово-морських сил Збройних сил України та в ультимативній формі вимагають зупинитися під загрозою застосування зброї.

Про це ввечері 25 листопада повідомили у прес-центр командування ВМС ЗС України станом на 19:00.  

Зазначається, що кораблі РФ почали переслідування після початку руху українських кораблів на вихід з Керченської протоки.  

"Також з’явилася інформація про перекидання російського спецназу на прикордонний корабель ПС ФСБ РФ "Дон" з метою спроби абордажу", - йшлося вч повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакували український корабель на Азові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити