image
 |  7 18 Січня 2023 | 21:14

Моторошна авіакатастрофа в Броварах відібрала життя матері і доньки

18 січня внаслідок авіакатастрофи у Броварах на Київщині загинуло 13 дорослих і одна дитина, повідомляли у ДСНС станом на 15:45. Мешканець Броварів і батько двох дітей Олександр Пономаренко втратив дружину Олену і молодшу доньку Мілану.

Трагічну звістку повідомила знайома сім’ї Анна Волкова, пише Українська правда.

«Шановні броварчани та всі небайдужі!‼️‼️‼️‼️ Сьогодні в нас трапилась трагедія. Хрещений моєї сестри втратив в тому садочку дружину з маленькою дочкою Міланою. В Олександра залишилась ще дочка», – написала вона.

Родичі та знайомі сім’ї просять допомогти чоловіку фінансово:

Картка Олександра: 4441 1144 5500 4760

Збір на Монобанку.

«Сьогодні внаслідок трагедії в м. Бровари серед загиблих була сонячна дівчинка, фантастична гімнастка, з якою займалась моя донька у тренера Єлизавети Уткіної – Пономаренко Мілана та її мама. Неможливо вимовити словами глибокий біль і відчай від втрати янгола та іі мами, та можливо і необхідно підтримати батька дитини та іі старшу сестричку Єву», – також написала мешканка Броварів Олена Жиденко.

Нагадаємо, у Броварах гвинтокрил впав біля дитячого садочка та житлового будинку. Трагедія у Броварах забрала життя 14 людей. Багато дітей постраждали від пожежі, яка охопила дитсадок. До приймального відділення Броварської районної лікарні доставили 24 пацієнти, серед яких було 10 дітей. Частину з них вже перевели до опікового центру Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа у Броварах: 14 людей загинуло, серед них - дитина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити