image
 |  2 5 Листопада 2018 | 07:59

Моторошне ДТП на Прикарпатті: зіткнулись вантажівка і легковик (ФОТО)

Водій легковика виїхав на зустрічну смугу.
Про це повідомляє поліція Прикарпаття, пише ТСН
У неділю, 4 листопада, у Тисменицькому районі Івано-Франківської області сталася аварія, внаслідок якої загинули двоє людей.
ДТП сталася близько 6-ї ранку поблизу села Старі Кровотули. 24-річний місцевий мешканець за кермом легковика "Opel Vectra" рухався у напрямку Чернівців, але не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там саме їхала вантажівка "Mercedes-Benz Actros", за кермом якої перебував 39-річний мешканець Чернівецької області.
Внаслідок зіткнення водій "Opel Vectra" та його 20-річний пасажир загинули на місці.
Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Нагадаємо, На Житомирщині через слизьку дорогу не розминулися дві фури та "Москвич" у селі Снігури Житомирської області сталася потрійна аварія за участю двох вантажівок та "Москвича". За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля "Москвич 2141" на слизькій від дощу дорозі не втримав автомобіль і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою Scania під керуванням 47-річного киянина. Від удару фуру відкинуло на зустрічну смугу у великогабаритний DAF. Унаслідок аварії водій другої вантажівки госпіталізований із травмами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянку вразив стан обслуговування у поїзді (ФОТО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити