image
 |  4 12 Січня 2019 | 14:42

У Луцьку «ЕКО-маркет» вводить в оману своїх покупців (ФОТО)

У Луцькому магазині «ЕКО-маркет», що на проспекті Президента Грушевського, 1, продають розбиті курячі яйця.

Про це виданню «ВолиньUA» повідомили лучани.

Споживачі здивовані, як можна продавати понівечений товари, адже майже кожна коробка містить в собі розбиті курячі яйця.

Як повідомляє покупець, в перше й не звернули увагу на розбиті курячі яйця вже дома і вирішили, що можливо розбили товар, коли йшли по дорозі.

Однак, буквально вчора, купуючи товар звернули увагу, що практично у кожній коробці є розбиті та понівечені курячі яйця. В деяких коробках вони аж уже засохли. Викликає здивування, як можна такий товар продавати по ціна 32,69 копійок. Адміністрації магазину буквально байдуже на таку якість товару.

Як розповідають скаржники, у відділі продажу м’ясних продуктів стоїть досить не приємний запах, а вітрини холодильників з продажу морожених товарів - забруднені.

В свою чергу, хочемо додати, що оформлення вітрин магазину є важливою складовою, що впливає на показники діяльності магазину. Однак судячи з скарг споживачів, можна припустити, що адміністрація магазину «ЕКО-мартет» не дуже переймається оформленням вітрин чи якості продажу товарів. А відповідні контролюючі служби «закривають очі» на явні можливі порушення магазину продуктових товарів.

Нагадаємо, що ми писали раніше про те, що у луцькому супермаркеті «Еко-маркет», який знаходиться на проспекті Грушевського, пропонують покупцям заморожені курячі крильця посеред приміщення, де перебуває плюсова температура, які зберігаються без холодильної камери.

    

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити