image
 |  2 28 Лютого 2020 | 08:31

МОЗ підтвердило інформацію про п'ятьох українців із коронавірусом

МОЗ офіційно підтвердив інформацію про п'ятьох громадян України, хворих коронавірусом. Четверо з них заразилися на лайнері Diamond Princess, ще одна дівчина – в Італії.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Увечері 27 лютого в ефірі ток-шоу «Право на владу» про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я і головного санітарного лікаря України Віктор Ляшко.

«У п'ятьох українців коронавірусна інфекція є. Це четверо в Японії – вони подорожували на круїзному лайнері – були членами екіпажу. І одна українка, вона перебувала в Неаполі, у неї також діагностовано коронавірус», – сказав Ляшко.

При цьому він закликав українців не панікувати, розповівши, що влада уважно стежить за ситуацією. Ляшко наголосив, що в Україні коронавірусної інфекції не зафіксували.

За його словами, 80% усіх випадків захворювання коронавірусом було зафіксовано лише в одній китайській провінції Хубей. Інші випадки були пов'язані з подорожами в Піднебесну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити коронавірус від застуди

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити